Kancelária a škola

Batoh na notebook 15,6", SMB Backpack Case, čierny z polyesteru, HP

V práci. Doma. Na cestách. Vezmite si svoje zariadenia bez obáv vždy a všade so sebou. Už nepotrebujete žiadne prepravné púzdro, stačí vedieť iba, že sú vaše pracovné nástroje v bezpečí a vždy pripravené na použitie. Tento batoh bol navrhnutý pre náruživých cestovateľov, ako ste vy.Navrhnuté pre…
Produkt už nie je v našej ponuke.
eye Tento produkt si práve pozerá 21 zákazníkov.

V práci. Doma. Na cestách. Vezmite si svoje zariadenia bez obáv vždy a všade so sebou. Už nepotrebujete žiadne prepravné púzdro, stačí vedieť iba, že sú vaše pracovné nástroje v bezpečí a vždy pripravené na použitie. Tento batoh bol navrhnutý pre náruživých cestovateľov, ako ste vy.

Navrhnuté pre cestovanie

Tento batoh neponúka iba skvelý vzhľad. Poskytuje vysokú ochranu pre všetky vaše cenné zariadenia. A umožňuje ľahký a bezpečný prístup ku všetkým uloženým položkám.

Plne vybavený

Od použitých materiálov až po vlastné funkcie – tento batoh sa vyznačuje rovnakou odolnosťou a spoľahlivosťou. Ponúka taktiež radu vreciek.

Presvedčte sa o jeho veľkosti

Tento batoh pojme notebooky s uhlopriečkou až 15,6˝ (39,62 cm). A s jednoročnou obmedzenou zárukou HP je vskutku perfektnou voľbou.


Rozmery produktu (š x h x v)
470 x 350 x 180 mm

Hmotnosť produktu
0,97 kg

Kód: OMB156NXB0HP
Číslo dielu: T0F84AA
EAN: 889894410979
Značka: HP
Záruka: 6 mesiacov