Kancelária a škola

Verbatim CD-RW, 43480, SERL Scratch Resistant, 10-pack, 700MB, 12x, 80min., 12cm, bez možnosti potlače, cake box, pre archiváciu

CD-RWSkratka CD-Rewritable (Compact Disc – Rewritable) označuje disky, ktoré sa dajú použiť viac než raz a ich obsah sa dá vymazať a znovu prepísať. Disky CD-RW spoločnosti Verbatim je možné prepísať najmenej 1 000krát.Za úspechom diskov CD-RW spoločnosti Verbatim sa skrýva revolučný optický…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr Po 22.04
11,15 € s DPH 9,29 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 24 zákazníkov.

CD-RW

Skratka CD-Rewritable (Compact Disc – Rewritable) označuje disky, ktoré sa dajú použiť viac než raz a ich obsah sa dá vymazať a znovu prepísať. Disky CD-RW spoločnosti Verbatim je možné prepísať najmenej 1 000krát.

Za úspechom diskov CD-RW spoločnosti Verbatim sa skrýva revolučný optický nahrávací materiál meniaci fáze alebo technológie SERL (Super Eutectic Recording Layer). Tento materiál zaisťuje plynulé prepínanie medzi fázami zápisu a vymazaniu a naviac i tepelnú stabilitu zapisovacej vrstvy. Stabilita zapisovacej vrstvy prispieva k vysokej spoľahlivosti, zaisťuje nízke šumy signálu a stabilitu pri dlhodobej archivácii.

Disky CD-RW spoločnosti Verbatim sú ideálne pre každého, kto chce ukladať a prepisovať obrázky alebo iné dáta. Disky CD-RW od spoločnosti Verbatim sú ideálne pre ukladanie osobných dát, multimediálne prezentácie, ukladanie obrázkov (vrátane digitálnych fotografií), dočasné ukladanie stiahnutých súborov, záloh, súborov DTP, vývoj softwaru i archiváciu. U médií CD-RW spoločnosti Verbatim prakticky neexistuje spôsob, ako pri zázname zničiť disk. Pokiaľ nie je niečo správne zaznamenané, bude prepísaná buď len časť disku, alebo celý disk. Aék jednoduché!

Špecifikácia:
♦ Kapacita: 700MB
♦ Maximálna rýchlosť zápisu: 8x - 12x
♦ Balenie: 10-pack spindle
♦ Povrch: Scratch Resistant
♦ Vysoko výkonná zapisovacia vrstva
♦ vysoko odolná ochranná vrstva
♦ minimálne 1 000 prepísaní

Kód: DW70VEC6XXX1
Číslo dielu: 43480
EAN: 0023942434801
Značka: Verbatim
Záruka: 24 mesiacov

Súvisiace produkty