Kancelária a škola

Verbatim DVD-R, DataLife PLUS, 50-pack, 4.7GB, 16X, 12cm, General, Standard, cake box, Wide Printable, pre archiváciu dát

DVD-R Wide Silver Inkjet Printable No ID Brand DataLife PLUSDisky DVD-R spoločnosti Verbatim boli navrhnuté tak, aby vyhovovali potrebám užívateľov, ktorí vyžadujú vyššiu kapacitu médií. Z toho dôvodu sú určené najmä pre podnikateľov a spotrebiteľov, ktorí ich využijú k archivácii dát, pre audio…
Produkt už nie je v našej ponuke.
eye Tento produkt si práve pozerá 23 zákazníkov.

DVD-R Wide Silver Inkjet Printable No ID Brand
DataLife PLUS

Disky DVD-R spoločnosti Verbatim boli navrhnuté tak, aby vyhovovali potrebám užívateľov, ktorí vyžadujú vyššiu kapacitu médií. Z toho dôvodu sú určené najmä pre podnikateľov a spotrebiteľov, ktorí ich využijú k archivácii dát, pre audio/video záznamy, multimediálne prenosy a mnoho ďalších!

Užívateľom starších zapisovacích jednotiek (osemnásobná rýchlosť zápisu alebo nižšia) a videorekordérov doporučujeme, aby sa informovali u výrobcu hardwaru a aktualizovali firmware svojho počítača.

Vedľa podpory najvyšších možných rýchlostí sú média Verbatim k dispozícii aj s potlačitelným povrchom. Predtým sa farby mohli zdať nejasné, vyblednuté alebo odlišné od farieb na predlohe. Vďaka povrchu potlačitelných diskov Verbatim však teraz budú farby živé a jasné ako na originále. K dispozícii sú aj disky s lesklou povrchovou úpravou. Pre dosiahnutie dokonalých výsledkov si môžete, podobne ako pri tlači fotografií, vybrať buď lesklý, alebo matný povrch. K dispozícii sú ďalej aj média s možnosťou širokej potlače, takže obrázok môže zasahovať až k stredovému otvoru v disku.

Špecifikácia:
? Kapacita: 4,7GB
? Maximálna rýchlosť zápisu: 16x
? Balenie: 50-pack spindle
? Povrch: Wide Silver Inkjet Printable
? Zapisovacia vrstva AZO
? Vynikajúca životnosť
? Pre čítanie na jednotkách DVD-ROM a v prehrávačoch DVD-Video

Kód: DDM47VEP5IX4
Číslo dielu: 43645
EAN: 0023942436454
Záruka: 24 mesiacov

Súvisiace produkty