Kancelária a škola

Verbatim DVD+RW, Matt Silver, 43488, 4.7GB, 4x, spindle, 10-pack, bez možnosti potlače, 12cm, pre archiváciu dát

DVD+RW DataLife PlusVývoj v obore ukladania dát sa nikdy na dlhú dobu nezastaví, a preto nie je veľkým prekvapením, že spoločnosť Verbatim má opäť vedúce postavenie vo svete technológií diskov DVD+RW. Dosiahnutie tohoto jedinečného úspechu bolo možné len vďaka neustálemu zameraniu spoločnosti…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr Po 22.04
11,40 € s DPH 9,50 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 9 zákazníkov.

DVD+RW DataLife Plus

Vývoj v obore ukladania dát sa nikdy na dlhú dobu nezastaví, a preto nie je veľkým prekvapením, že spoločnosť Verbatim má opäť vedúce postavenie vo svete technológií diskov DVD+RW.
Dosiahnutie tohoto jedinečného úspechu bolo možné len vďaka neustálemu zameraniu spoločnosti Verbatim na výskume a vývoj, ktorý sa realizuje prostredníctvom materskej spoločnosti Mitsubishi Kagaku Media v Japonsku. Aby bolo možné zapisovať a prepisovať disky pri tak vysokej rýchlosti, prišla spoločnosť Mitsubishi s novou technológiou vychádzajúcou z predchádzajúcej verzie patentovanej technológie SERL (Super Eutectic Recording Layer).
Dnes existuje niekoľko prepisovatelných formátov: DVD+RW, DVD-RW a DVD-RAM, ale iba formát DVD+RW poskytuje naprostú kompatibilitu so stávajúcimi prehrávačmi DVD a jednotkami DVD-ROM.
Formát DVD+RW podporuje skupina siedmich spoločností: Verbatim / MCC, Philips, HP, Ricoh, Sony, Thomson a Yamaha. Spoločnosť Verbatim vždy disponovala najlepšími technológiami a ponúka média DVD+RW, ktoré držia krok s najnovšími video zariadeniami a počítačmi.

Špecifikácia:
? Kapacita. 4,7GB
? Maximálna rýchlosť čítania: 1-4x
? Balenie: 10-pack cake box
? Technológia SERL
? Dlhá životnosť
? Zapisovatelnosť v formátoch CLV (video) alebo CAV
? Kompatibilita pre čítanie na väčšine prehrávačov DVD a jednotiek DVD-ROM
? 1000 zápisov 

Kód: DDW47VEC3GX0
Číslo dielu: 43488
EAN: 023942434887
Značka: Verbatim
Záruka: 24 mesiacov

Súvisiace produkty