Kancelária a škola

Samsung USB flash disk, USB 3.0 (3.2 Gen 1), 32GB, FIT Plus, čierny, MUF-32AB/EU, USB A, s pútkom

Samsung flash disk USB 3.1 FIT PlusVäčšie úložisko, menšie rozmeryPridá vám omnoho viac miesta, ale sám ho zaberie minimum. Pripojením flash disku FIT Plus k inému zariadeniu okamžite získate ďalšie rozsiahle úložisko, ktoré však vďaka svojim rozmerom môže ľahko zostať aj dlhodobo zapojené. Takže k…
Produkt už nie je v našej ponuke.
eye Tento produkt si práve pozerá 13 zákazníkov.

Samsung flash disk USB 3.1 FIT Plus


Väčšie úložisko, menšie rozmery

Pridá vám omnoho viac miesta, ale sám ho zaberie minimum. Pripojením flash disku FIT Plus k inému zariadeniu okamžite získate ďalšie rozsiahle úložisko, ktoré však vďaka svojim rozmerom môže ľahko zostať aj dlhodobo zapojené. Takže k svojmu obsahu budete mať prístup kdekoľvek a kedykoľvek. A naviac podporuje rozhranie USB 3.1, súbory teda prenesiete rýchle a spoľahlivo.

Nechajte ho zapojený

Získajte úložisko, ktoré budete mať vždy k dispozícii. Kompaktný FIT Plus pri zapojení do vášho zariadenia nijako neprekáža a súčasne vám poskytne viac priestoru pre dáta. Do notebooku, chytrej TV alebo aj automobilu ho vďaka jeho designu zapojíte bez obáv, že aby ste o neho omylom zavadili.

Vždy pripravený k prenosu

Nemusíte šetriť miestom. A naopak ušetríte svoj čas. Najnovší štandard rozhrania USB 3.1 poskytuje rýchlosť čítania až 300 MB/s1, takže vás pri prenose dát nebude niľ zdržovať. Napríklad 3GB video v 4K UHD kvalite z flash disku FIT Plus skopírujete do svojho počítača behom 10 sekúnd.2 Na dosah tak budete mať omnoho viac filmov, hier aj hudby.

Päťnásobná ochrana

Vaše dáta budú vždy v úplnom bezpečí – kdekoľvek. Prvotriedna technológia a bohaté skúsenosti s výrobou flash diskov spoločnosti Samsung robia z FIT Plus mimoriadne spoľahlivé úložisko. Odoláva vode, nárazom, extrémnym teplotám, magnetom aj rentgenovému žiareniu. A to všetko s 5 ročnou zárukou.

Kapacita: 32GB, 64GB, 128GB, 256GB
Farba: čierna
Rozhraní: USB 3.1
Rozmery: 23,6 × 18,8 × 7,3 mm
Rýchlosť čítania: 200MB/s (32GB a 64GB), 300MB/s (128GB a 256GB)

Kód: DH032SGS3B40
Číslo dielu: MUF-32AB/EU
EAN: 8801643264116
Záruka: 24 mesiacov

Súvisiace produkty