Kancelária a škola

Promate, Power Bank, AuraWatch, Li-Ion, 5V, nabíjanie iPhonu a Apple Watch, AISAURAWATCHSV, 6700mAh, bezdrôtové nabíjanie Apple

Powerbanka pre iPhone + bezdrôtová Qi nabíjačka pre Apple Watch Promate AuraWatch Zariadenie Promate AuraWatch nie je len powerbankou pre iPhony s kapacitou 6700mAh, ale taktiež bezdrôtovou Qi nabíjačkou pre Apple Watch a vďaka USB portu aj powerbankou pre ostatné zariadenia. Ľahko si tak môžete…
Produkt už nie je v našej ponuke.
eye Tento produkt si práve pozerá 9 zákazníkov.

Powerbanka pre iPhone + bezdrôtová Qi nabíjačka pre Apple Watch Promate AuraWatch
Zariadenie Promate AuraWatch nie je len powerbankou pre iPhony s kapacitou 6700mAh, ale taktiež bezdrôtovou Qi nabíjačkou pre Apple Watch a vďaka USB portu aj powerbankou pre ostatné zariadenia. Ľahko si tak môžete so sebou toto zariadenie kamkoľvek vziať a nabíjať svoje Apple aj ostatné zariadenia.

Kapacita pre niekoľko nabíjaní
Vďaka kapacite 6700mAh môžete ľahko nabiť svoje Apple Watch až 23x. iPhone X môžete nabiť až 3 krát na jedno nabitie zariadenie AuraWatch. Zariadenie AuraWatch sa do plnej kapacity cez rýchle nabíjanie nabije približne za 2.5 hodiny.

3 v 1 súčasne
Aurawatch umožňuje nabíjať Vaše Apple Watch pomocou Qi bezdrôtovej technológie, ďalej je vďaka vstavanému konektoru Lightning možné nabíjať Váš iPhone. Vďaka USB portu potom môžete nabíjať ďalšie ľubovoľné zariadenie. Naviac je možné nabíjať až 3 zariadenia súčasne.

Bezpečnosť a MFi certifikácia
Zariadenie je certifikované MFi certifikáciou. Zariadenie naviac ponúka ochranu proti prehriatiu, prepätiu, skratu alebo prebitiu.

Vyrobené pre Apple zariadenie
Zariadenie s certifikátom MFi bolo navrhnuté a vyrobené špeciálne pre Apple zariadenie. Zabudovaný kábel s Lightning konektorom naviac umožňuje nabíjanie iPhonu bez potreby ďalšieho kábla.

Parametre:
* Kapacita batérie: 6700mAh
* Typ batérie: Li-Ion
* Vstup: 5V, 2A
* USB výstup: 5V, 1A
* Lightning výstup: 5V, 1A
* Bezdrôtové nabíjanie Apple Watch: 5V, 1A
* Farba: strieborná 

Kód: ANPJ6731XB60
Číslo dielu: AISAURAWATCHSV
EAN: 6959144035925
Záruka: 24 mesiacov

Súvisiace produkty