Kancelária a škola

Verbatim, Power Bank, 5/9/12V, nabíjanie mobilných telefónov a in., 49577, 20000mAh

Nabíjajte kdekoľvekVšetci veľmi spoliehame na svoje mobilné zariadenie. Nie len kvôli telefónnym hovorom, ale taktiež sociálnym médiám, fotografovaniu, e-mailom a počúvaniu hudby. Niekedy býva kriticky dôležité udržať tieto energeticky náročné chytré telefóny, tablety a fotoaparáty na cestách…
Produkt už nie je v našej ponuke.
eye Tento produkt si práve pozerá 9 zákazníkov.

Nabíjajte kdekoľvek
Všetci veľmi spoliehame na svoje mobilné zariadenie. Nie len kvôli telefónnym hovorom, ale taktiež sociálnym médiám, fotografovaniu, e-mailom a počúvaniu hudby. Niekedy býva kriticky dôležité udržať tieto energeticky náročné chytré telefóny, tablety a fotoaparáty na cestách nabité. Powerbanka s Quick Charge 3.0 a USB-C™ je vybavená novým štandardom QC 3.0 a technológiou USB-C™ PD, ktorá umožňuje rýchle nabíjanie najnovších zariadení. Menej čakania, viac prezerania, volania či hier na telefóne.

Co je Quick Charge 3.0 a USB-C™ PD?
Quick Charge 3.0 umožňuje posielať do batérie vyšší prúd, čo zaistí rýchlejšie nabitie. Porty Quick Charge 3.0 na powerbanke ľahko nájdete, pretože majú oranžovú farbu. V záujme optimálneho nabíjania musí byť zariadenie aj nabíjačka kompatibilná s rovnakým napätím a prúdom.

USB-C™ PD je port USB, ktorý podporuje inú technológiu rýchlo nabíjania, Power Delivery. Rovnako ako QC 3.0 umožňuje Power Delivery (PD) rýchle nabíjanie cez pripojenie USB-C. PD začína na nastavení 5 V a môže dodávať až 20 V podľa požiadavky zariadenia, ktoré nabíja. Zaujímavosťou je, že ak sú prepojené dva telefóny podporujúce technológiu PD nabíjacím káblom USB-C, jedno zariadenie môže nabíjať druhé aj bez ďalšieho napájacieho zdroja.

Všetka energie, ktorú kedy môžete potrebovať!
Powerbanka 10 000 mAh dokáže nabiť iPhone približne trikrát, zatiaľčo powerbank 20 000 mAh až šesť- či sedemkrát! Možno ju používať okamžite po nákupe, pretože sa dodáva vopred nabitá. Môžete taktiež nabíjať dve či tri zariadenia naraz cez dva porty USB-A QC 3.0 a port USB-C™ PD.

Kontrola stavu batérie
Chystáte sa na ďalekú cestu? Môžete sa pozrieť, koľko energie v powerbanke zostáva, po stlačení tlačidla ukazovateľa stavu batérie. Budete tak pred odchodom vedieť, či je potrebné ju nabiť. Samotnú powerbanku možno nabíjať cez port Micro B USB-C™ PD, ktorý funguje ako vstup aj výstup. LED bliká behom nabíjania powerbanky aj nabíjania zariadenia. Po úplnom nabití sa blikanie zastaví.

Buďte vždy nabití a pripojení – vždy so sebou noste powerbanku Verbatim.

Podrobnosti o produkte

Powerbanka s tromi nabíjacími bodmi kompatibilná s technologií Quick Charge 3.0
Vopred nabité, pripravené na použitie
Nabíjanie chytrých telefónov a tabletov
Vstupy USB-C™ PD a Micro B
Rýchlejšie nabíjanie cez dva porty USB-A QC 3.0 a jeden port USB-C™ PD
Elegantný kovový design

Požiadavky na systém

Port USB 2.0 / USB 3.0 k nabíjaní powerbanky

Technické údaje

Input USB-C™: 5V/3A 9V/2A
Input Micro B: 5V/3A 9V/2A
Output Quick Charge 3.0: 5V/2A 9V/2A 12V/1.5A
Output Type-C™: 5V/3A 9V/2A 12V/1.5A
Total Max Output: 3A
Dimensions: 135.5 x 70 x 24.5mm (L x W x D)
Product Weight: 430grams
Battery Capacity: 20000mAh / 3.7V / 74W
Rated Capacity: 14000mAh / 5V (TYP 1A)
Storage Temperature: Max. 45 stupňov

Obsah balenia

Powerbanka s Quick Charge 3.0 & USB-C™
Kábel USB-A na Micro B
Príručka pre rýchly štart

Kód: ANVE2K43XQ6G
Číslo dielu: 49577
EAN: 0023942495772
Značka: Verbatim
Záruka: 24 mesiacov

Súvisiace produkty