Kancelária a škola

Verbatim CD-R, 43794, Inkjet Printable, 50-pack, 700MB, 50x, 80min., 12cm, wrap, pre archiváciu dát

Pri testovaní svojich výrobkov využívajú výrobcovia diskov média Verbatim. Svetovou jedničkou nie je firma bezdôvodne – kvalita je zaručená!Vďaka rozsiahlemu výskumu a vývoju, ktorý vedie materská spoločnosť Mitsubishi Chemical Media, ponúka spoločnosť Verbatim disky najvyššej kvality, ktoré…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr Po 22.04
15,60 € s DPH 13,00 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 22 zákazníkov.

Pri testovaní svojich výrobkov využívajú výrobcovia diskov média Verbatim. Svetovou jedničkou nie je firma bezdôvodne – kvalita je zaručená!

Vďaka rozsiahlemu výskumu a vývoju, ktorý vedie materská spoločnosť Mitsubishi Chemical Media, ponúka spoločnosť Verbatim disky najvyššej kvality, ktoré zaistia bezpečné uloženie dát po celú dobu životnosti.

Dlhá životnosť
Optické disky ponúkajú najlepšie riešenie pre bezpečné dlhodobé uloženie dôležitých súborov – ideálne pre drahocenné fotografie, videa a dokumenty, o ktoré nechcete prísť. Sú odolné voči prachu a vode a odolávajú výrazným zmenám teploty a vlhkosti.

Prispôsobte si disk
Disky Verbatim s možnosťou potlače majú špeciálny povrch pre použitie v atramentovej tlačiarni. Tieto disky umožňujú natlačiť na celý povrch disku čokoľvek.

Podrobnosti o produktu

Kapacita: 700MB
Max. Zapis. Rýchlosted: 52x
Balenie: 50 Pack Wrap Spindle
Povrch: Inkjet Printable
Oblasť tisku: 40 – 118mm

Obaly od spoločnosti Verbatim obsahujú menej plastov a ostatných materiálov než iné typy obalov. Tento typ obalu je vďaka svojej 100% recyklovateľnosti ekologicky šetrný.

Kód: DC70VEPAIPX4
Číslo dielu: 43794
EAN: 023942437949
Značka: Verbatim
Záruka: 24 mesiacov

Súvisiace produkty