Tonery a náplne

Modelová rada tlačiarne

Modelová rada nálpne

Modelová rada nálpne

Modelová rada tlačiarne

Modelová rada nálpne

Modelová rada tlačiarne

Modelová rada nálpne

Modelová rada tlačiarne

Modelová rada nálpne

Modelová rada tlačiarne

Modelová rada nálpne

Modelová rada tlačiarne

Modelová rada nálpne

Kancelária a škola

Verbatim CD-RW, 43480, SERL Scratch Resistant, 10-pack, 700MB, 12x, 80min., 12cm, bez možnosti potlače, cake box, pre archiváciu

CD-RWSkratka CD-Rewritable (Compact Disc – Rewritable) označuje disky, ktoré sa dajú použiť viac než raz a ich obsah sa dá vymazať a znovu prepísať. Disky CD-RW spoločnosti Verbatim je možné prepísať najmenej 1 000krát.Za úspechom diskov CD-RW spoločnosti Verbatim sa skrýva revolučný optický…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám Po 13.05
11,15 € s DPH 9,29 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 24 zákazníkov.

CD-RW

Skratka CD-Rewritable (Compact Disc – Rewritable) označuje disky, ktoré sa dajú použiť viac než raz a ich obsah sa dá vymazať a znovu prepísať. Disky CD-RW spoločnosti Verbatim je možné prepísať najmenej 1 000krát.

Za úspechom diskov CD-RW spoločnosti Verbatim sa skrýva revolučný optický nahrávací materiál meniaci fáze alebo technológie SERL (Super Eutectic Recording Layer). Tento materiál zaisťuje plynulé prepínanie medzi fázami zápisu a vymazaniu a naviac i tepelnú stabilitu zapisovacej vrstvy. Stabilita zapisovacej vrstvy prispieva k vysokej spoľahlivosti, zaisťuje nízke šumy signálu a stabilitu pri dlhodobej archivácii.

Disky CD-RW spoločnosti Verbatim sú ideálne pre každého, kto chce ukladať a prepisovať obrázky alebo iné dáta. Disky CD-RW od spoločnosti Verbatim sú ideálne pre ukladanie osobných dát, multimediálne prezentácie, ukladanie obrázkov (vrátane digitálnych fotografií), dočasné ukladanie stiahnutých súborov, záloh, súborov DTP, vývoj softwaru i archiváciu. U médií CD-RW spoločnosti Verbatim prakticky neexistuje spôsob, ako pri zázname zničiť disk. Pokiaľ nie je niečo správne zaznamenané, bude prepísaná buď len časť disku, alebo celý disk. Aék jednoduché!

Špecifikácia:
♦ Kapacita: 700MB
♦ Maximálna rýchlosť zápisu: 8x - 12x
♦ Balenie: 10-pack spindle
♦ Povrch: Scratch Resistant
♦ Vysoko výkonná zapisovacia vrstva
♦ vysoko odolná ochranná vrstva
♦ minimálne 1 000 prepísaní

Kód: DW70VEC6XXX1
Číslo dielu: 43480
EAN: 0023942434801
Značka: Verbatim
Záruka: 24 mesiacov

Súvisiace produkty