Kancelária a škola

Dell KB216/Drôtová USB/GER-Layout/Čierna 580-ADHE

Káblová klávesnica Dell je pohodlné riešenie pre každodennú prácu s počítačom doma alebo v kancelárii. Úplné rozloženie klávesnice s klávesmi v štýle chiclet umožňuje efektívne a pohodlné písanie – ideálne na každodenné použitie v najrôznejších aplikáciách. Multimediálne klávesy pre rýchle akcie a…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr St 01.05
16,85 € s DPH 14,04 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 29 zákazníkov.

Káblová klávesnica Dell je pohodlné riešenie pre každodennú prácu s počítačom doma alebo v kancelárii. Úplné rozloženie klávesnice s klávesmi v štýle chiclet umožňuje efektívne a pohodlné písanie – ideálne na každodenné použitie v najrôznejších aplikáciách.

Multimediálne klávesy pre rýchle akcie a príkazy
Pohodlné multimediálne klávesy umožňujú ľahký prístup k funkciám, ako je prehrávanie, pozastavovanie, rýchly posuv vzad či vpred a ovládanie hlasitosti.

Pohodlný dizajn pre každý stôl
Káblová klávesnica Dell sa vyznačuje kompaktným dizajnom, ktorý napriek tomu zahŕňa plnohodnotnú klávesnicu aj číselné klávesy. Je ideálny pre domáce aj kancelárske prostredie. Odolné prevedenie a tiché klávesy umožňujú každodennú pohodlnú prácu so stolným počítačom. Káblovú klávesnicu Dell je možné doplniť opierkou pre zápästie, ktorá sa predáva samostatne.

Obsah balenia
* Káblová klávesnica Dell - KB216

Kód: D-D-580-ADHE
Číslo dielu: 580-ADHE
EAN: 5397063704460
Produkt: Klávesnice
Značka: Dell
Záruka: 24 mesiacov
Multimediálne tlačidlá: Áno - samostatné
Farba klávesnice: Čierna
Rozhranie klávesnice: Drôtová USB
Layout klávesnica: GER layout
Typ klávesnice: Kancelárska
Technológia: Membránová
Podsvietenie klávesnice: Nie
Typ klávesov: Nízke

Súvisiace produkty