Kancelária a škola

Verbatim DVD-RW, Matt Silver, 43639, 4.7GB, 4x, spindle, 25-pack, bez možnosti potlače, 12cm, pre archiváciu dát

DVD-RW Matt SilverPrepisovateľné média DVD spoločnosti Verbatim (rovnako ako prepisovateľné disky CD) využívajú technológiu SERL (Super Eutectic Recording Layer). Technológia SERL umožňuje opakovaný zápis bez akéhokoľvek šumu. U bežných prepisovateľných médií sa zapisovacia vrstva každým zápisom…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr Št 02.05
27,55 € s DPH 22,96 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 27 zákazníkov.

DVD-RW Matt Silver

Prepisovateľné média DVD spoločnosti Verbatim (rovnako ako prepisovateľné disky CD) využívajú technológiu SERL (Super Eutectic Recording Layer). Technológia SERL umožňuje opakovaný zápis bez akéhokoľvek šumu. U bežných prepisovateľných médií sa zapisovacia vrstva každým zápisom opotrebováva, čo znižuje ich kvalitu. U prepisovateľných médií Verbatim sa však zapisovacia vrstva po každom cykle vymazania vráti do pôvodného stavu a disk je dokonale pripravený pre ďalší zápis.
DVD-RW je médium pre sekvenčné čítanie a zápis, ktoré je určené najmä k záznamu videa a k priebežnému zálohovaniu počítačových dát. Na disky DVD-RW sa dá zapisovať viac než 1000krát. Formát DVD-RW podporuje široká škála jednotiek DVD-ROM a prehrávačov DVD.

Špecifikácia:
? Kapacita: 4.7GB
? Maximálna rýchlosť zápisu: 4x
? Balenie: 25 Pack Spindle
? Povrch: Matt Silver
? Zvýšená odolnosť voči UV žiareniu
? Vlastná technológia SERL
? Vynikajúca životnosť

Kód: DDV47VEC3WS3
Číslo dielu: 43639
EAN: 023942436393
Značka: Verbatim
Záruka: 24 mesiacov

Súvisiace produkty