Kancelária a škola

Verbatim, powerbanka, kapesní expresní baterie, Li-Ion, 5V, 13000mAh, čierno-biela

Verbatim, powerbanka, vrecková expresná batéria, 5V, 13000mAh, čierno-bielaNapájací zdroj pre dlhé hovory!Teraz môžete volať dlhšie, počúvať viac hudby, hrať viac hier a prehrávať viac videí bez obáv z vybitia batérie. Ak vám dochádza energia, stačí len pripojiť prenosný napájací zdroj a môžete…
Produkt už nie je v našej ponuke.
eye Tento produkt si práve pozerá 30 zákazníkov.

Verbatim, powerbanka, vrecková expresná batéria, 5V, 13000mAh, čierno-biela

Napájací zdroj pre dlhé hovory!
Teraz môžete volať dlhšie, počúvať viac hudby, hrať viac hier a prehrávať viac videí bez obáv z vybitia batérie. Ak vám dochádza energia, stačí len pripojiť prenosný napájací zdroj a môžete pokračovať v používaní zariadenia.

Univerzálny napájací zdroj pre všetky zariadenia!
Prenosný napájací zdroj je vybavený 13000mAh lithium-iontovou batériou, pomocou nej môžete nabíjať širokú radu zariadení, ako sú telefóny iPhone, prehrávače iPod, chytré telefóny s nabíjacím konektorom micro USB a bezdrôtové slúchadlá Bluetooth.

Vďaka tenkému prevedeniu sa ľahko prenáša!
Vďaka svojej skvelej veľkosti je vhodná na cesty, preto že ľahko zapadne do kapsy alebo tašky. Vďaka ľahkému a tenkému prevedeniu si ju môžete vziať so sebou kedykoľvek pre prípad, že budete potrebovať dobiť niektoré zariadenie.

Dodávaná spoločne s nabíjacím káblom USB:
Spoločne s napájacím zdrojom sa dodáva kábel USB, pomocou ktorého môžete nabíjať ako samotný napájací zdroj, tak zariadenia s konektorom micro USB. Pomocou prenosného napájacieho zdroja môžete nabíjať taktiež telefóny iPhone a prehrávače iPod. Po úplnom nabití expresnej batérie nabíjacím káblom / cez port USB sa na tomto displeji zobrazí 99.

*so zariadením iPhone 6S

Kód: ANVE1391UD2G
Číslo dielu: 49947
EAN: 023942499473
Záruka: 24 mesiacov

Súvisiace produkty