Kancelária a škola

Natec reproduktory COUGAR/Stereo/6W/Čierna NGL-1641

Reproduktory Natec COUGAR 2.0 vám umožnia vychutnať si bohatý a čistý zvuk. Sada sa perfektne hodí do všetkých priestorov, malé a elegantné reproduktory zaberajú na stole minimálny priestor. Vysoko kvalitný povrch a systém Bass Reflex zaisťujú jedinečné hudobné vnemy. KOMPAKTNÁ VEĽKOSŤ, ENORMNÝ…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr St 01.05
15,90 € s DPH 13,25 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 20 zákazníkov.

Reproduktory Natec COUGAR 2.0 vám umožnia vychutnať si bohatý a čistý zvuk. Sada sa perfektne hodí do všetkých priestorov, malé a elegantné reproduktory zaberajú na stole minimálny priestor. Vysoko kvalitný povrch a systém Bass Reflex zaisťujú jedinečné hudobné vnemy.

KOMPAKTNÁ VEĽKOSŤ, ENORMNÝ VÝKON

Reproduktory Natec COUGAR s výstupným výkonom 6 W, priemerom 40 mm a prídavným systémom Bass Reflex zaisťujú vysoko kvalitný zvuk s hlbokými a dynamickými basmi. Ideálne pre hry, filmy aj hudbu s množstvom nízkych ton.

POTEŠENIE ZVUKOM

Puzdro reproduktorov Natec COUGAR je rafinovanou kombináciou plastu a dreva pre lepšie potlačenie rezonancie. Dosiahnutý zvuk je tak plnší, teplejší a prirodzenejší. Vďaka 90 cm káblu reproduktory pohodlne umiestnite kdekoľvek.

POHODLNÉ OVLÁDANIE

Na začatie používania reproduktorov Natec COUGAR stačí veľmi málo. Pripojte reproduktory k zdroju zvuku pomocou káblov USB (napájací zdroj) a 3,5 mm Jack (zvuk) a nechajte si káblový ovládací panel po ruke pre ľahký prístup k ovládaniu hlasitosti. Ide o veľmi pohodlné riešenie, ktoré umožňuje vychutnať si zvuk najvyššej kvality z akéhokoľvek zariadenia vybaveného potrebnými konektormi.

SYSTÉM BASS REFLEX

Reproduktory Natec COUGAR sú vybavené jedinečným systémom Bass Reflex, ktorý dynamicky zvyšuje basy a poskytuje hlbší a silnejší zvuk nízkych tónov. Vibrácie z reproduktora sa šíria radiálne a každý nízky tón je tak verne reprodukovaný. Objavte novú dimenziu zábavy – buďte ako na skutočnom koncerte.

ŠPECIFIKÁCIA:

Audio systém: 2.0
Komunikácia: Káblová
RMS výkon: 6 W.
Frekvenčná odozva: 80 - 20 000 Hz
Ovládanie hlasitosti: Integrovaný kábel
Podsvietenie: Nie
Konektory: Mini Jack, USB typu A
Farba: Čierna
Celkový výstupný výkon RMS: 6 W

Kód: 23100000444
Číslo dielu: NGL-1641
EAN: 5901969426113
Produkt: Reproduktory
Značka: NATEC
Záruka: 24 mesiacov
Typ drôtového pripojenia: 1x Jack 3,5mm
Priestorový zvuk (repro): 2.0 (stereo)
Celkový výkon [W]: 6
Farba: Čierna
Napájací konektor: USB

Súvisiace produkty