Kancelária a škola

WELL Mairdi MRD-809G, náhlavka jednoušna, gold 10001420

Úplne nová jednorazová náhlavná súprava MRD-809 poskytuje profesionálny a bezprecedentný vzhľad s perfektnou spoľahlivosťou a skvelým komfortom pre pracovníkov kontaktných centier. Štýlová farba a laserové gravírovanie poskytuje atraktívny vizuálny efekt. Výkonný mikrofón s potlačením šumu…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr Po 29.04
37,30 € s DPH 31,08 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 25 zákazníkov.

Úplne nová jednorazová náhlavná súprava MRD-809 poskytuje profesionálny a bezprecedentný vzhľad s perfektnou spoľahlivosťou a skvelým komfortom pre pracovníkov kontaktných centier.

Štýlová farba a laserové gravírovanie poskytuje atraktívny vizuálny efekt. Výkonný mikrofón s potlačením šumu eliminuje väčšinu nežiaduceho okolitého hluku v pozadí. MRD-809 ponúka skvelý zvuk v otvorených alebo hlučných prostrediach

Mikrofón s potlačením šumu zabraňuje rušivému hluku z okolitého prostredia. Mikrofón ponúka viac nastavení polôh pre ideálny záznam hlasu. Veľké náušníky zlepšujú komunikáciu pri každom hovore.

Plyšovo-koženkové náušníky poskytujú pohodlie pre celodennú komunikáciu. Spevnený, ľahký a nerezový oceľový hlavový pásik zaisťuje vysokú pevnosť a trvanlivosť.

Headset je vybavený medzinárodnou technológiou ochrany sluchu, ktorá tak bezpečne chráni Váš sluch. Náhlavná súprava zaisťuje pohodlné nosenie vďaka novo navrhnutému T-padu a kevlarom zosilnený kábel sa postará o silný a trvalý výkon s pevnými slúchadlami.

Kód: 55450646
Číslo dielu: 10001420
Produkt: Slúchadlá
Značka: WELL
Záruka: 24 mesiacov
Drôtové slúchadlá: Áno
Mikrofón: Áno
Typ slúchadiel: Hlavový most
Účel: Kancelárska
Odnímateľný kábel: Nie
Podpora AAC/AptX: Nie
Redukcia šumu (interný zdroj): Nie
True Wireless: Nie
Noise canceling (okolitý hluk): Nie
Typ drôtového pripojenia: Quick Disconnect
Farba: Zlatá

Súvisiace produkty