Kancelária a škola

Kingston IronKey Keypad 200/32GB/USB 3.2/USB-A/Modrá IKKP200/32GB

Rad Kingston IronKey™ Keypad 200 sú na operačnom systéme nezávislé, hardvérovo šifrované disky s rozhraním USB typu A a USB Type-C®* s alfanumerickou klávesnicou pre ľahký prístup pomocou PIN kódu. KP200 využíva 256-bitové hardvérové šifrovanie XTS-AES. Má tiež certifikáciu FIPS 140-3 Level 3 (čaká…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr Št 02.05
163,45 € s DPH 136,21 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 17 zákazníkov.

Rad Kingston IronKey™ Keypad 200 sú na operačnom systéme nezávislé, hardvérovo šifrované disky s rozhraním USB typu A a USB Type-C®* s alfanumerickou klávesnicou pre ľahký prístup pomocou PIN kódu.

KP200 využíva 256-bitové hardvérové šifrovanie XTS-AES. Má tiež certifikáciu FIPS 140-3 Level 3 (čaká na schválenie) pre zabezpečenie na armádnej úrovni s vylepšeniami, ktoré ďalej zvyšujú latku ochrany dát. Jeho obvody sú pokryté vrstvou špeciálneho epoxidu, ktorá prakticky znemožňuje odstránenie súčiastok bez ich poškodenia. Tento húževnatý epoxid chráni polovodičové súčiastky pred fzyickým útokom. Disk je navrhnutý tak, aby neoprávnená manipulácia bola ihneď zrejmá a vlastníci tak boli upozornení. Zahŕňa tiež ochranu proti útoku na heslo hrubou silou a ochranu BadUSB s digitálne podpísaným firmwarom. Alfanumerická klávesnica je potiahnutá vrstvou polyméru, ktorá klávesy chráni a zároveň neumožňuje analýzu odtlačkov prstov na tlačidlách, čím skrýva ich použitie.
KP200 využíva vstavanú dobíjaciu batériu, ktorú je možné použiť na odomknutie disku bez použitia akéhokoľvek softvéru a potom na jeho pripojenie k ľubovoľnému zariadeniu, ktoré podporuje veľkokapacitné pamäťové zariadenie USB typu A. To užívateľom poskytuje najväčšiu prispôsobivosť na rôznych typoch platforiem a operačných systémov.
Pomocou možností niekoľkých PIN kódov (správca/užívateľ) je možné klávesnicu použiť na nastavenie ľahko zapamätateľného, ale ťažko uhádnuteľného alfanumerického PIN kódu pre správcov a užívateľov. Správca môže obnoviť PIN kód užívateľa a poskytnúť prístup k disku v prípade, keď dôjde k strate PIN kódu užívateľa alebo ak sa disk po dosiahnutí maximálneho počtu 10 pokusov o prihlásenie užívateľa uzamkne. Keď sú povolené PIN kódy správcu i užívateľa vyčerpané, disk KP200 uzamkne PIN kód užívateľa po 10 neúspešných pokusoch o prihlásenie. Ak je PIN kód správcu tiež zadaný nesprávne 10-krát za sebou, ochrana proti útoku hrubou silou vymaže disk, navždy zničí dáta a zresetuje disk.

Disk tiež poskytuje dve úrovne režimov len na čítanie (alebo ochrany proti zápisu) – jedná sa o globálny režim, ktorý môže nastaviť správca, a režim pre jednu reláciu, ktorý môže nastaviť používateľ. Režimy len na čítanie môžu chrániť disk pred malwarom v nedôveryhodných systémoch. Okrem toho môže správca načítať obsah a nastaviť globálny režim len na čítanie, aby mal používateľ prístup k dátam, ale nemohol vykonávať žiadne zmeny.


Šifrovanie: Certifikácia FIPS 140-3 Level 3
Odolnosť voči prachu a vode: Certifikácia IP68
Rozhranie: USB 3.2. Gén 1 USB A
Rýchlosť čítania: 145 MB/s
Rýchlosť zápisu: 115 MB/s
Rozmery: 78 mm x 18 mm x 8 mm
Váha: 25g

Pre podrobnejšie informácie ohľadom šifrovania a technickú podporu navštívte kingston.com


Kód: 205516402
Číslo dielu: IKKP200/32GB
EAN: 740617330083
Produkt: Flash disky, USB kľúče
Značka: Kingston
Záruka: 24 mesiacov
Typ konektora: USB-A

Súvisiace produkty