Kancelária a škola

Forever Blix 5 BS-800/5W/Oranžová BLUHFPB5BS800FORE

Bluetooth reproduktor Forever Blix 5 BS-800 červený Bezdrôtový reproduktor Forever Speaker Blix 5 BS-800 si zamilujú milovníci hudby. Bude sa vám hodiť doma, na záhrade, na cestách aj pri tréningu. Osloví najmä milovníkov fitness a silového tréningu. Obľúbené skladby si môžete prehrávať…
Produkt už nie je v našej ponuke.
eye Tento produkt si práve pozerá 14 zákazníkov.

Bluetooth reproduktor Forever Blix 5 BS-800 červený
Bezdrôtový reproduktor Forever Speaker Blix 5 BS-800 si zamilujú milovníci hudby. Bude sa vám hodiť doma, na záhrade, na cestách aj pri tréningu. Osloví najmä milovníkov fitness a silového tréningu. Obľúbené skladby si môžete prehrávať odkiaľkoľvek na svete. Pozrite sa na výhody reproduktorov Bluetooth Forever Blix 5 BS-800, vyberte si jeho farbu a užívajte si hudbu!

Vždy s tebou
Bezdrôtový reproduktor Forever Speaker Blix 5 BS-800 má ergonomický, odolný a ľahký kryt, takže sa zmestí do každého menšieho batohu. Je k dispozícii v dvoch farebných prevedeniach: čiernom a červenom. Poteší vás svojim moderným a elegantným dizajnom. Jeho rozmery sú 96x80x36 mm. Jeho výhodou je odolnosť proti striekajúcej vode. Nemusíte sa báť, že by ste prístroj poškodili napríklad rozliatím trochy vody pri otváraní fľaše s nápojom. Okrem toho si môžete vychutnať veľmi dobrú kvalitu zvuku z reproduktora Bluetooth Forever Speaker Blix 5 BS-800 aj počas mierneho dažďa. Siahnite po zariadení, ktoré ocenia aj vaši priatelia!

Spoľahlivosť, ktorú potrebujete
Bezdrôtový reproduktor Forever Speaker Blix 5 BS-800 má výkon 5 W a poskytuje veľmi kvalitný zvuk – jeho bezproblémový výkon vás určite poteší. Ďalšími výhodami, ktoré oceníte pri každodennom používaní, sú vstavaný mikrofón a dosah až desať metrov. Vezmite tento reproduktor Bluetooth Forever Speaker Blix 5 BS-800 k svojim priateľom a užite si spoločné počúvanie hudby!

Dlhá prevádzka je jeho výhodou
Bezdrôtový reproduktor Blix 5 BS-800 od spoločnosti Forever sa vyznačuje vstavanou batériou s kapacitou až 800 mAh. Úsporná batéria umožňuje tomuto zariadeniu pracovať nepretržite až päť hodín. Po iba dvoch a pol hodinách nabíjania je opäť pripravený na prácu. Reproduktor Bluetooth Forever Speaker Blix 5 BS-800 - vyberte si zariadenie, ktoré vám spríjemní deň!

Kľúčové vlastnosti

* Farba: červená
* Výrobca: TelForceOne
* Doba nabíjania: 2,50 hodiny
* Doba prevádzky na batériu: 5 hodín
* Stupeň krytia (IP): IPX7
* Kapacita batérie: 800 mAh
* Dosah: 10 m
* Bluetooth: v 5.0
* Značka: Forever
* Sada obsahuje: používateľskú príručku
* Kábel USB
* 3,5 mm jack kábel
* Typ výstupného portu: Micro USB
* Podpora pamäťových kariet: áno
* Vstupné napätie: 5 V DC 1 A
* Frekvenčná odozva: 180 - 20 000 Hz
* Výkon reproduktora: 5 W
* Impedancia reproduktorov: 4 ?
* Odstup signálu od šumu (SNR): > 80 dB

Kód: 9589400163
Číslo dielu: BLUHFPB5BS800FORE
EAN: 5900495829894
Produkt: Reproduktory
Značka: FOREVER
Záruka: 24 mesiacov
Celkový výkon [W]: 5
Bezdrôtové repro: Áno
USB slot: Áno
MicroSD slot: Áno
Typ bezdrôtového pripojenia: Bluetooth
Model: C-tech SPK-16WH
Typ drôtového pripojenia: Jack 3,5mm + USB
NFC: Nie
Farba: Oranžová
Rozhranie zvukovej karty: USB
Napájací konektor: USB Type-C

Súvisiace produkty