Kancelária a škola

Bezdrôtová optická myš Natec STORK, 1600DPI, čierna NMY-2000

Zabudnite na zamotané káble a stavte na slobodu, ktorú zaručuje plne bezdrôtová myš Natec Stork. Pracujte efektívnejšie vďaka optickému snímaču a nastavte si rozlíšenie DPI podľa svojich potrieb. Pohodlie? Zaistí vám ho premyslené telo a profilácia, a to je len začiatok. Zbavte sa prebytočných…
Produkt už nie je v našej ponuke.
eye Tento produkt si práve pozerá 9 zákazníkov.

Zabudnite na zamotané káble a stavte na slobodu, ktorú zaručuje plne bezdrôtová myš Natec Stork. Pracujte efektívnejšie vďaka optickému snímaču a nastavte si rozlíšenie DPI podľa svojich potrieb. Pohodlie? Zaistí vám ho premyslené telo a profilácia, a to je len začiatok.

Zbavte sa prebytočných káblov

Myš Natec Stork znamená slobodu konania v každej situácii. Rádiové pripojenie 2,4 GHz vám umožní zabudnúť na problematické káble. Stabilné pripojenie? Dosah až 10 metrov? S Natec Stork je to možné.

Optický senzor, ktorý napĺňa očakávania

Používajte osvedčené riešenia a využívajte možnosti optického snímača myši Natec Stork s maximálnym rozlíšením 1600 DPI. Ľahko ho prispôsobíte svojim potrebám, to všetko vďaka funkcii zmeny citlivosti za chodu a nastavenia jednej z troch hodnôt (800 – 1200 – 1600). Je to jednoduché a rýchle.

Na dlhšiu dobu

Už vás nebavia problémy s niekoľkými tlačidlami, ktoré vám sťažujú aj tie najjednoduchšie úkony? Žiadny strach. Myš Natec Stork sme vybavili odolnými mikrospínačmi s hmatovým aktivačným bodom. To je jedna z najväčších predností zariadenia, takže sa môžete spoľahnúť na spoľahlivosť, či už myš Natec Stork používate na prácu alebo zábavu.

Vezmite si ju kamkoľvek so sebou

Nerozlučujte sa so svojim obľúbeným príslušenstvom a pracujte pohodlne v akomkoľvek prostredí. Pomôže vám v tom nielen jednoduchý tvar a perforované boky prístroja. Vďaka svojim rozmerom (97 x 61 x 35 mm) sa myš Natec Stork ľahko zmestí do tašky alebo aj do malého vrecka. Prepravu vám uľahčí aj vstavaná priehradka na USB rádio. Majte svoju obľúbenú myš vždy pri sebe.

Inteligentné riadenie spotreby energie

Myš Natec Stork sa bude ľahko a dlho napájať jedinou batériou AA. Nemusíte sa tak starať o častú výmenu zdroja energie. Postará sa o to inteligentná správa napájania, ktorá myš automaticky uspí, pokiaľ ju dlhšiu dobu nepoužívate. Pomocou malého vypínača môžete zariadenie vypnúť aj ručne.

Špecifikácia:

Komunikácia: Bezdrôtové pripojenie
Rozhranie: 2,4 GHz
Špecializácia: Domáca kancelária
Senzor: Optický
Maximálne rozlíšenie: 1600 DPI
Rozlíšenie: 800 - 1600 DPI
Počet tlačidiel: 3
Rozsah: 10 m
Podsvietenie: Nie
Typ kĺzania: Teflón
Konektory: USB typu A
Podporované operačné systémy:
Android
Linux
Windows 10
Windows 11
Windows 7
Windows 8
Windows Vista
Windows XP
Farba: Čierna
Napájanie: 1x AA
Dodávané príslušenstvo: Prijímač USB
Batérie sú súčasťou dodávky: Nie
Dĺžka: 97 mm
Šírka: 61 mm
Výška: 35 mm
Hmotnosť: 49 g

Kód: 23100000554
Číslo dielu: NMY-2000
EAN: 5901969437959
Produkt: Počítačové myši
Značka: NATEC
Záruka: 24 mesiacov
Rozlíšenie myši (dpi): 1 600
Rozhranie myši: Bezdrôtová USB
Farba myši: Čierna
Typ myši: Kancelárska
Značka a modelové označenie: Logitech M510
Štyri a viac tlačidiel myši: Nie
Podsvietená myš: Nie
Technológia snímania myši: Optická
Prevedenie: Univerzálna

Súvisiace produkty