Kancelária a škola

Kingston IronKey Vault Privacy 50/32GB/USB 3.2/USB-A/Modrá IKVP50/32GB

Kingston IronKey™ Vault Privacy radu 50C sú špičkové disky USB Type-C®, ktoré zaisťujú zabezpečenie Enterprise-Grade úrovne pomocou 256-bitového hardvérového šifrovania AES s certifikáciou FIPS 197 v režime XTS, vrátane zabezpečenia proti BadUSB pomocou digitálne podpísaného firmvéru a ochrany…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr Št 02.05
123,50 € s DPH 102,92 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 5 zákazníkov.

Kingston IronKey™ Vault Privacy radu 50C sú špičkové disky USB Type-C®, ktoré zaisťujú zabezpečenie Enterprise-Grade úrovne pomocou 256-bitového hardvérového šifrovania AES s certifikáciou FIPS 197 v režime XTS, vrátane zabezpečenia proti BadUSB pomocou digitálne podpísaného firmvéru a ochrany proti útoku na heslo hrubou silou. Na VP50 boli vykonané skúšky prelomenia pre zabezpečenie na Enterprise-Grade úrovni Vzhľadom k tomu, že sa jedná o šifrované úložisko pod fyzickou kontrolou užívateľa, je rad VP50 pri ochrane dát lepší ako používanie internetu a cloudových služieb.

Úložisko Vault Privacy 50 podporuje možnosť viacerých hesiel (admin, užívateľ a jednorazové obnovenie) s režimami frázy alebo komplexného prístupového hesla. To zlepšuje možnosti obnovenia prístupu k dátam, ak je zabudnuté jedno z hesiel. Tradičný režim komplexného hesla umožňuje tvorbu hesiel v dĺžke 6–16 znakov s využitím 3 zo 4 znakových sád. Režim prístupového hesla frázy umožňuje využitie číselného kódu PIN, vety, zoznamu slov alebo zapamätateľného citátu v dĺžke 10 až 64 znakov. Správca môže povoliť používateľa a heslo pre jednorazové obnovenie alebo resetovať heslo používateľa pre obnovenie prístupu k dátam. Pre uľahčenie zadávania hesla je možné aktivovať symbol „oka“, ktorý odkryje zadávané heslo, čím sa obmedzia preklepy vedúce k neúspešným pokusom o prihlásenie. Ochrana proti útokom hrubou silou zablokuje užívateľské heslá alebo heslá pre jednorazovú obnovu po 10 neplatných heslách zadaných v rade a šifrovane vymaže disk, pokiaľ je heslo správcu 10× za sebou zadané nesprávne.

Pre ochranu pred potenciálnym malwarom na nedôveryhodných systémoch môže správca aj užívateľ nastaviť režim iba na čítanie, aby bol disk chránený proti zápisu; vstavaná virtuálna klávesnica navyše chráni heslá pred keyloggermi alebo screenloggermi.

Organizácie môžu disky radu VP50 prispôsobovať a konfigurovať pomocou ID produktu (PID) pre integráciu so štandardným softvérom pre správu koncových bodov, aby splnili požiadavky podnikového IT a požiadavky na kybernetickú bezpečnosť prostredníctvom programu Kingston Customization Program.

Malé a stredné podniky môžu používať úlohu správcu pre miestnu správu svojich diskov, napr. používať správcu pre konfiguráciu alebo resetovanie užívateľských hesiel zamestnancov alebo hesiel pre jednorazové obnovenie, obnovenie prístupu k dátam na uzamknutých diskoch a splnenie zákonov a predpisov pre prípady forenznej analýzy.

Vault Privacy 50 je rýchly a ponúka dvojkanálový výkon vo všetkých kapacitách. Disk je vodotesný s krytím IPX8, kompatibilný s TAA a bol vyrobený v USA.


*Bezpečnostná certifikácia: FIPS 197 - Zabezpečenie schválené spoločnosťou SySS GmbH (Prelomenie testované pre zabezpečenie na Enterprice-Grade úrovni)
*Vodeodolnosť: IEC 60529 IPX8 do 120cm (platí s nasadeným krytom. Pred použitím musí byť výrobok čistý a suchý)
*Rozhranie: USB 3.2 Gen1 typ A
*Rýchlosť čítania: 250 MB/s
*Rýchlosť zápisu: 180MB/s
*Operačná teplota: 0°C až 50°C
*Skladovacia teplota: -20°C až 85°C
*Rozmery: 77.9 mm x 21.9 mm x 12.0 mm
*Váha: 15g
*Kompatibilita: Windows 11, 10, macOS 11.x – 14.x
*Záruka: 5 rokov

Pre podrobnejšie informácie na šifrovanie alebo technickú radu sa obráťte na Kingston.com

Kód: 2055162712
Číslo dielu: IKVP50/32GB
EAN: 740617329056
Produkt: Flash disky, USB kľúče
Značka: Kingston
Záruka: 24 mesiacov
Typ konektora: USB-A

Súvisiace produkty