Kancelária a škola

C-TECH Impressio Qubis Mini/Mono/5W/Čierna IMP-QUBIS MINI

Impressio Qubis Mini - Malý a výkonný Bluetooth reproduktor pre každý okamih Značka C-tech vám prináša nový čriepok inovácie v oblasti hudby s ich najnovším produktom, Impressio Qubis Mini. Tento malý, prenosný Bluetooth reproduktor sa môže stať vašim najlepším priateľom pre hudbu, kedykoľvek a…
Produkt už nie je v našej ponuke.
eye Tento produkt si práve pozerá 15 zákazníkov.

Impressio Qubis Mini - Malý a výkonný Bluetooth reproduktor pre každý okamih
Značka C-tech vám prináša nový čriepok inovácie v oblasti hudby s ich najnovším produktom, Impressio Qubis Mini. Tento malý, prenosný Bluetooth reproduktor sa môže stať vašim najlepším priateľom pre hudbu, kedykoľvek a kdekoľvek.

Výkon a Zvuková Kvalita
Impressio Qubis Mini je vybavený jedným 57mm reproduktorom a dvoma 14mm bass radiátormi, ktoré poskytujú neuveriteľne čistý a silný zvuk. Bez ohľadu na to, akú hudbu počúvate, tento reproduktor vám prinesie nekompromisný zážitok z počúvania.

Rozmanité možnosti prehrávania
Impressio Qubis Mini vám umožňuje prehrávať hudbu z rôznych zdrojov. Môžete sa spojiť cez Bluetooth 5.0 s vašim smartfónom, tabletom alebo notebookom, vložiť micro SD kartu s vašou obľúbenou hudbou, pripojiť USB flash disk alebo použiť AUX vstup na pripojenie ďalších zariadení. A ak máte radi rozhlas, máte k dispozícii vstavaný FM tuner, aby ste mohli počúvať svoje obľúbené stanice.

Technológia TWS (True Wireless Stereo)
Pokiaľ máte dva Impressio Qubis Mini reproduktory, môžete ich prepojiť pomocou technológie TWS a vytvoriť tak skvelý stereo zvukový zážitok. To znamená, že môžete mať jeden reproduktor na jednej strane miestnosti a druhý na druhej strane, čo vytvorí priestorový zvuk a zlepší vašu posluchovú skúsenosť.

Dlhá výdrž batérie
Reproduktor Impressio Qubis Mini je ideálny na dlhé hudobné sedenie. Jeho batéria vám poskytne až 6 hodín nepretržitého počúvania na jedinom nabití.

A najlepšie je, že môžete použiť na nabíjanie bežnú sieťovú zásuvku alebo powerbanku, čo znamená, že nebudete nikdy ochudobnení o hudbu na cestách.

Odolnosť a svetelné efekty
Impressio Qubis Mini je vybavený odolnosťou IPX6, čo znamená, že je odolný proti striekajúcej vode a dažďu. To znamená, že môžete hudbu počúvať aj vonku bez toho, aby ste sa báli, že by sa mohol poškodiť. A pre tých, ktorí chcú vytvoriť náladu, ponúka tento reproduktor RGS svetelné efekty, ktoré dodajú vašim večerom ďalší rozmer.

Impressio Qubis Mini je malým zázrakom hudby. Jeho kompaktný a elegantný dizajn sa ľahko zmestí do vášho vrecka alebo tašky, takže môžete hudbu zdieľať s priateľmi a rodinou kedykoľvek a kdekoľvek. S touto nádhernou kombináciou výkonu, odolnosti a všestrannosti sa tento reproduktor stane nevyhnutným doplnkom vašej zábavy.

Vlastnosti:

Reproduktor + 2x 14mm Bass radiator
Integrovaný MP3 prehrávač MP3/WAV/WMA/FLAC/APE
Prehrávanie hudby z SD, USB, BT, AUX-IN
FM rádio
Podpora TWS (True Wireless Stereo)
Zvýšená odolnosť IPX6
Možnosť dobíjania z powerbanky (5V/1A)
RGB svetelné efekty


Špecifikácia:

Výkon RMS: 5W
Reproduktory: 1x 57mm, 4? 5W, 2x 14mm Bass radiátor
Bluetooth : 5.0
Podporované hudobné súbory: MP3/WAV/WMA/FLAC/APE
Max. kapacita pamäte: až 64GB, pri formátovaní FAT32
Frekvenčná odozva: 80Hz – 15kHz
Integrovaná batéria: 2400 mAh/3.7V
Prevádzka na batériu: až 6h pri 75% hlasitosti
Napájanie: 5V/1A USB Type-C (napájací adaptér nie je súčasťou balenia)
Rozmery: 10 x 10 x 11cm
Hmotnosť: 0,55kg

Obsah balenia: reproduktor, kábel USB A - USB C, kábel AUX jack 3,5mm stereo, pracka, manuál

Kód: 21008081123
Číslo dielu: IMP-QUBIS MINI
EAN: 8594125014131
Produkt: Reproduktory
Značka: C-TECH
Záruka: 24 mesiacov
Priestorový zvuk (repro): 1.0 (mono)
Celkový výkon [W]: 5
Bezdrôtové repro: Áno
Typ bezdrôtového pripojenia: Bluetooth
Model: C-tech SPK-16WH
Farba: Čierna
Napájací konektor: USB Type-C

Súvisiace produkty