Kancelária a škola

Natec sleeve pre NB CORAL 13,3", čierna NET-1700

Natec CORAL je odolné púzdro vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré účinne ochránia vaše cennosti. Natec Coral chráni vaše pracovné nástroje pred poškriabaním pri pracovných cestách alebo obchodných jednaniach v teréne. Natec Coral púzdra sú vyrábané v 3 veľkostných variantoch, a to ako pre…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr Ut 30.04
9,15 € s DPH 7,63 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 27 zákazníkov.

Natec CORAL je odolné púzdro vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré účinne ochránia vaše cennosti. Natec Coral chráni vaše pracovné nástroje pred poškriabaním pri pracovných cestách alebo obchodných jednaniach v teréne.

Natec Coral púzdra sú vyrábané v 3 veľkostných variantoch, a to ako pre malé notebooky s uhlopriečkou 13,3 "a 14,1", tak aj štandardné notebooky s uhlopriečkou 15,6 palca.

Puzdro Natec Coral je vyrobené z odolného a silného neoprénu a umožňuje vám účinne chrániť váš notebook bez toho, aby ste prišli o pohodlie pri používaní. Vysoko kvalitné materiály účinne chránia zariadenie pred poškriabaním, otrasmi alebo poškodením a nie je dôvod na obavy pri cestovaní.

Puzdro má dvojitý zips, ktorý vám umožní rýchly a ľahký prístup. Vnútri puzdra sú ďalšie bezpečnostné prvky, ktoré chránia notebook pred náhodným vykĺznutím a chránia jeho okraje pred poškriabaním a poškriabaním.

Kombinácia vysoko kvalitných materiálov, precíznej povrchovej úpravy a čiernej farby vytvára produkt s nadčasovým elegantným vzhľadom. Puzdro dokonale zapadne do obchodného prostredia.

Vďaka použitým materiálom je puzdro Natec Coral ľahké a štíhle. Puzdro počas prepravy ľahko ochráni váš notebook v taške alebo kufri.

ŠPECIFIKÁCIA:

Typ: Sleeve
Špecializácia: Notebooky
Vyhradená veľkosť: do 15,6"
Oddiely: 1
Materiál: Neoprén
Zámok
Farba: Čierna
Dĺžka: 255 mm
Šírka: 30 mm
Výška: 350 mm
Hmotnosť: 236 g
Oddiely: Notebook

Kód: 23100000501
Číslo dielu: NET-1700
EAN: 5901969426700
Produkt: Tašky, batohy a púzdra
Značka: NATEC
Záruka: 24 mesiacov
Min. rozmer tašky ("): 11
Max. rozmer tašky ("): 15,6
Vnútorný rozmer tašky - Š (mm): 265
Vnútorný rozmer tašky - H (mm): 35
Vnútorný rozmer tašky - V (mm): 385
Taška pre 12" ntb: Áno
Taška pre 13" ntb: Áno
Farba tašky: Čierna
Materiál tašky: Neoprén
Uzamykateľnosť tašky: Nie
Typ tašky: Sleeve

Súvisiace produkty