Kancelária a škola

Dell taška EcoLoop Essential 14-16" (CC3624) 460-BDST

Technické parametre Typ produktu: Kufrík Dell EcoLoop Essential 14-16 Farba: Čierna Rozmery (Š × H × V): 380 mm × 275 mm × 50 mm Hmotnosť: 0,3 kg Objem: 7 litrov Kompatibilita notebooku: Vhodný pre väčšinu notebookov s uhlopriečkou do 16" (max. rozmery notebooku: 360 × 255 × 25 mm) Funkcia Počas…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr Ut 30.04
20,75 € s DPH 17,29 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 8 zákazníkov.

Technické parametre
Typ produktu: Kufrík Dell EcoLoop Essential 14-16
Farba: Čierna
Rozmery (Š × H × V): 380 mm × 275 mm × 50 mm
Hmotnosť: 0,3 kg
Objem: 7 litrov
Kompatibilita notebooku: Vhodný pre väčšinu notebookov s uhlopriečkou do 16" (max. rozmery notebooku: 360 × 255 × 25 mm)

Funkcia
Počas výroby sa používa farbenie polyesteru, pri ktorom sú emisie skleníkových plynov, vplyv na vodu a spotreba fosílnych palív až o 97 % nižší ako pri tradičnom farbení.
Hlavná vonkajšia látka je zo 100 % vyrobená z recyklovaných plastov, čo zodpovedá približne šiestim recyklovaným plastovým fľašiam.
Obalové materiály ako visačky, úchyty a plastové tašky sú zo 100% vyrobené z recyklovaných materiálov.
Komplexná penová vypchávka pre notebook.
Odolná látka 400D pre hlavnú konštrukciu.
Predné vrecko so zipsom a vstavaným organizérom.
Reflexné prvky na prednej strane kufríka.
Pútko na batožinu.
Ľahký, s nastaviteľným ramenným popruhom.

Kúpte si vodeodolný kufrík Dell EcoLoop s komplexným penovým polstrovaním, nylexovou vrstvou proti poškriabaniu a viacerými priehradkami.
Vonkajší hlavný skelet je vyrobený zo 100 % z plastu pochádzajúceho z oceánu, približne z 8 recyklovaných plastových fliaš získaných na pobreží alebo na hlavných vodných cestách. Táto trvanlivá a udržateľná látka pomáha obmedziť dopad na životné prostredie a zároveň chráni technické vybavenie a nevyhnutnú výbavu na cestách.
Vyrába sa procesom farbenia polyesteru, v ktorom vzniká až o 97 % menej emisií skleníkových plynov, má menší vplyv na vodu a nižšiu spotrebu fosílnych palív ako tradičné farbenie.
Transportná taška sa dodáva v obale so 100% obsahom recyklovaných materiálov vo visačke, závesnom pútku a plastovej taške.
Usporiadajte príslušenstvo do zatváracej rozšíriteľnej priehradky pomocou vstavaných úložných vreciek. Ľahko dostupné predné vrecko na zips je vhodné na uloženie menších predmetov av prípade potreby sa k nim rýchlo dostanete.
Pohodlne ukladajte väčšie zložky a príslušenstvo do priestranného hlavného oddielu so zipsom. Špeciálny polstrovaný obal na tablet ochráni vašu techniku.
Bezpečne uložte a ochráňte techniku v polstrovanom uzatvárateľnom zadnom oddieli kufríka.
360° penová vypchávka s nylexovým obložením odolným proti poškriabaním obklopuje vyhradený priestor pre notebook, zatiaľ čo penová vypchávka EVA+ na zadnom paneli zaisťuje odolnosť proti nárazom a maximálnu ochranu na cestách.
Vďaka reflexným prvkom na oboch stranách tašky môžete dochádzať bezpečne aj za zníženej viditeľnosti.
Transportné tašky prechádzajú prísnymi testami kvality vrátane odolnosti proti vode, pevnosti popruhov a zipsov alebo oderu materiálu, takže je doložená ich robustnosť a dlhá životnosť na ochranu vašich vecí. Kufrík je vyrobený z látky, ktorá odoláva vode a nečistotám. Ľahko sa udržuje vďaka hladkej spodnej vrstve a uchová jednotlivé predmety v suchu a dobre chránené.
Získajte voľné ruky vďaka ramennému popruhu alebo popruh odpojte a použite praktické rukoväte či popruh na cestovný vozík.

Kód: D-N-460-BDST
Číslo dielu: 460-BDST
EAN: 5397184821244
Produkt: Tašky, batohy a púzdra
Značka: Dell
Záruka: 24 mesiacov
Taška pre 14" ntb: Áno
Taška pre 15" ntb: Áno
Taška pre 16" ntb: Áno
Farba tašky: Čierna
Typ tašky: Taška cez rameno
Vodeodolnosť vonkajšej tašky: Vodeodolná

Súvisiace produkty