Kancelária a škola

Kingston USB flash disk, USB 3.0, 64GB, DataTraveler Exodia, čierny, DTX/64GB, USB A, s krytkou

Ľahký prístup a rýchle prenosy každý deňDisk DataTraveler® Exodia značky Kingston je vybavený výkonným rozhraním USB 3.2 1. generácia, ktorá zaisťuje ľahký prístup k notebookom, stolovým počítačom, monitorom a ďalším digitálnym zariadeniam. Disk DT Exodia umožňuje rýchle prenosy a praktické…
Produkt už nie je v našej ponuke.
eye Tento produkt si práve pozerá 9 zákazníkov.

Ľahký prístup a rýchle prenosy každý deň



Disk DataTraveler® Exodia značky Kingston je vybavený výkonným rozhraním USB 3.2 1. generácia, ktorá zaisťuje ľahký prístup k notebookom, stolovým počítačom, monitorom a ďalším digitálnym zariadeniam. Disk DT Exodia umožňuje rýchle prenosy a praktické ukladanie dokumentov, hudby, videí a ďalšieho. Disk má praktickú konštrukciu a módne farebné prevedenie. Vďaka tomu je ideálny pre každodenné využitie v práci, domácnosti, v škole a vlastne kdekoľvek, kam potrebujete svoje dáta odniesť. Disk DT Exodia je k dispozícii s kapacitou až 256GB* a získate k nemu päťročnú záruku, bezplatnú technickú podporu a povestnú spoľahlivosť značky Kingston®.

• Veľké farebné oko sa ľahko zavesí na kľúče
• USB zástrčku chráni praktické viečko
• Rôzne farebné prevedenia podľa kapacity

* Časť z uvedenej kapacity pamäťového zariadenia flash je využitá na formátovanie a ďalšie funkcie a preto nie je k dispozícii pre úložný priestor. Z toho dôvodu je vlastná kapacita dostupná pre ukladanie dát nižšia než kapacita uvedená na produktoch. Ďalšie informácie nájdete v Sprievodcovi pamäťovými zariadeniami flash od spoločnosti Kingston na adrese kingston.com/flashguide.
 

Kód: DH064KGK2T30
Číslo dielu: DTX/64GB
EAN: 0740617309829
Značka: Kingston
Záruka: 24 mesiacov

Súvisiace produkty