Kancelária a škola

Kingston Canvas Select Plus A1/micro SDXC/64GB/100MBps/UHS-I U1 / Class 10 SDCS2/64GBSP

Pamäťová karta Kingston nájde uplatnenie v chytrých mobilných telefónoch, tabletoch, alebo prenosných kamerách. Ponúka zvýšenú rýchlosť a kapacitu pre rýchlejšie načítanie aplikácií. Vďaka rýchlosti umožňuje nahrávať video v rozlíšení Full HD a je vhodná na použitie v externých podmienkach. V…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr Po 01.04
8,65 € s DPH 7,21 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 23 zákazníkov.

Pamäťová karta Kingston nájde uplatnenie v chytrých mobilných telefónoch, tabletoch, alebo prenosných kamerách. Ponúka zvýšenú rýchlosť a kapacitu pre rýchlejšie načítanie aplikácií. Vďaka rýchlosti umožňuje nahrávať video v rozlíšení Full HD a je vhodná na použitie v externých podmienkach. V širokom rozsahu kapacít, od 16 GB do 512 GB, si určite vyberiete tú pravú.

Vhodná do extrémnych podmienok

Túto odolnú pamäťovú kartu SDXC oceníte nielen v každodennom používaní, ale aj pokiaľ sa stane niečo nepredvídané, čo by mohlo kartu poškodiť. Karta je navrhnutá tak, aby odolala účinkom röntgenovému žiareniu, vibráciám, vysokým aj nízkym teplotám v rozsahu -25 ° C až 85 ° C za prevádzky a tiež je odolná vode podľa špecifikácie štandardu IPX7.

Užite si solídnu rýchlosť

Vďaka príslušnosti k rýchlostnej triede Class 10 a podpore špecifikácie UHS-I je karta schopná zaistiť rýchlosť čítania až 100 MB/s. Karte tak nerobí problém napr. záznam videa vo vysokom rozlíšení Full HD. Znalosť minimálnej rýchlosti prenosu je dôležitá najmä pre výber karty na nahrávanie videa, ale aj pre rýchle fotografovanie.

Použitie kariet SDXC

Pamäte typu SDXC nachádzajú použitie predovšetkým v tabletoch, mobilných telefónoch, digitálnych fotoaparátoch, notebookoch a pod., a samozrejme s nimi je možné pracovať aj na bežnom počítači, je však nutné použiť patričný adaptér/čítačku, pod operačným systémom sa potom pamäťová karta tvári ako ďalší pevný disk a tiež tak s ňou je možné pracovať.

Kód: 205517505
Číslo dielu: SDCS2/64GBSP
EAN: 740617298963
Produkt: Pamäťové karty
Značka: Kingston
Záruka: 24 mesiacov
Presná rýchlosť čítania (MB/s): 1700
Rýchlosť čítania (MB/s): 51 - 100 MB/s
Kapacita pamäťovej karty: 64 GB
Typ pamäťovej karty: micro SDXC
Adaptér (redukcia) v balení: Nie
Trieda rýchlosti SD kariet: UHS-I U1 / Class 10

Súvisiace produkty