Kancelária a škola

NATEC powerbanka TREVI SLIM Q 10000 mAh 2X USB QC3.0 + 1X PD, čierna NPB-1923

Extra výkon, kdekoľvek ho potrebujete Natec Trevi Slim Q je univerzálny a nenahraditeľný nástroj na nabíjanie vášho zariadenia. To zaisťuje veľká kapacita batérie, porty podporujúce 20W Power Delivery (PD) a 18W rýchle nabíjanie (QC) a tiež ultratenký dizajn, ktorý si môžete vziať takmer kamkoľvek…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr St 03.04
19,75 € s DPH 16,46 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 15 zákazníkov.

Extra výkon, kdekoľvek ho potrebujete

Natec Trevi Slim Q je univerzálny a nenahraditeľný nástroj na nabíjanie vášho zariadenia. To zaisťuje veľká kapacita batérie, porty podporujúce 20W Power Delivery (PD) a 18W rýchle nabíjanie (QC) a tiež ultratenký dizajn, ktorý si môžete vziať takmer kamkoľvek so sebou.

Extra výkon, kdekoľvek ho potrebujete

Natec Trevi Slim Q je univerzálny a nenahraditeľný nástroj na nabíjanie vášho zariadenia. To zaisťuje veľká kapacita batérie, porty podporujúce 20W Power Delivery (PD) a 18W rýchle nabíjanie (QC) a tiež ultratenký dizajn, ktorý si môžete vziať takmer kamkoľvek so sebou.

Ideálne na cesty

Objemné powerbanky často nepatria medzi najmenšie a najľahšie zariadenia. Natec Trevi Slim je však výnimkou. Vďaka malým rozmerom (148 x 67 x 16 mm) a nízkej hmotnosti (228 g) sa ľahko zmestí do tašky, batohu alebo aj do malého vrecka. Od tejto chvíle sa už nemusíte lúčiť so záložným zdrojom energie. Majte ho vždy pri sebe.

Energia na desiatky hodín

Pokiaľ hľadáte spoľahlivé zariadenie s veľkou zásobou energie, potom je Natec Trevi SlimQ určený práve pre vás. Lítium-polymérová batéria s kapacitou 10 000 mAh umožní niekoľko nabíjacích cyklov bez obáv z predčasnej straty energie. Spoľahlivosť je jej druhé meno.

Starostlivosť o vaše elektronické zariadenia

Proces nabíjania je neodmysliteľne spojený s bezpečnosťou. Natec Trevi Slim Q sa vyznačuje plne inteligentným nabíjaním, ktoré automaticky volí optimálne nastavenie pre aktuálne nabíjané zariadenia. To všetko s cieľom negatívne neovplyvniť stav vašej elektroniky a prenášať energiu bezpečným spôsobom, aby ste si mohli zariadenie užívať ešte dlhšie!

Funkcie, na ktorých záleží

Natec Trevi Slim Q je powerbanka, ktorá vás prekvapí svojou všestrannosťou. Je kompaktná a ľahká, takže si ju môžete vziať takmer kamkoľvek so sebou. LED diódy sa postarajú o to, aby ste vždy vedeli, koľko energie vám ešte zostáva. Funkcia automatického zapnutia a vypnutia má pozitívny vplyv na energetickú účinnosť. S nabíjačkou Natec Trevi Slim Q sa nabíjanie stane ľahším ako kedykoľvek predtým.

Jedna powerbanka, mnoho zariadení

Inteligentné nabíjanie, množstvo vstupných a výstupných portov robí z Natec Trevi Slim skutočne univerzálny a bezpečný nástroj. Nabíjajte svoj smartphone, tablet, chytré hodinky, bezdrôtové slúchadlá a mnoho ďalšieho. To všetko z jednej powerbanky. Rýchlo a pohodlne.

Špecifikácia:

Konektory:
Micro USB
USB typu A
USB Type-C
Počet portov USB typu A: 2
Verzia USB: 3.0
Maximálny prúd portu: 3 A
Maximálne napätie portu: 12 V
Kapacita batérie: 10000 mAh
Batéria: Li-Polymer
Pracovný signál: LED
Farba: Čierna
Dodávané príslušenstvo: Kábel USB - USB typu C
Dĺžka: 148 mm
Šírka: 67 mm
Výška: 16 mm
Hmotnosť: 228 g

Kód: 23100000530
Číslo dielu: NPB-1923
EAN: 5901969434880
Produkt: Powerbanky
Značka: NATEC
Záruka: 24 mesiacov
Výška (mm): 143,1
Záruka: 2 roky
Kapacita batérie (mAh): 20000
Hĺbka (mm): 25,43
Hmotnosť (g): 392,0
Šírka (mm): 69,2
Stavová dióda: Áno
Farba prístroja: Čierna
Typ batérie Li-Ion/Li-Pol: Li-Pol
Konektor dátový/napájací: USB typ-C
Konektor nabíjací/napájací: USB-A

Súvisiace produkty