Kancelária

Verbatim USB flash disk, USB 2.0, 32GB, PinStripe, Store N Go, čierny, 49064, USB A, s výsuvným konektorom

Verbatim USB flash disk Store/´N/´Go PinStripe, 32 GB, čiernyPretože je portami USB vybavený takmer každý počítač a už sú nimi vybavené taktiež autá, DVD a multimediálne prehrávače, televízory, foto rámčeky a ďalšie zariadenia, jednotky USB sú v súčasnosti považované za dôležité príslušenstvo…
Na sklade
local-shpping Doručíme k Vám najneskôr Pi 22.03
6,70 € s DPH 5,58 € bez DPH
eye Tento produkt si práve pozerá 29 zákazníkov.

Verbatim USB flash disk Store/´N/´Go PinStripe, 32 GB, čierny


Pretože je portami USB vybavený takmer každý počítač a už sú nimi vybavené taktiež autá, DVD a multimediálne prehrávače, televízory, foto rámčeky a ďalšie zariadenia, jednotky USB sú v súčasnosti považované za dôležité príslušenstvo.

Jednotka Store/´n/´Go PinStripe USB od spoločnosti Verbatim disponuje funkciou vysunutia a zasunutia konektora USB, ktorý je tak chránený, ak není používaný, a nepotrebuje samostatný kryt, ktorý sa ľahko stráca. Každá jednotka PinStripe USB je dodávaná so skúšobnou verziou softwaru pre ochranu pomocou hesla od spoločnosti EasyLock™.

Jednotka PinStripe USB je ľahká, jej kryt je opatrený prúžkovaným designom a je k dispozícii v rôznych farbách a s rôznymi funkciami. Jedná sa o perfektné riešenie úložiska pre každého.

Kapacita: 32 GB
Rozhranie: USB 2.0
Rýchlosť čítania: 20 MB/s
Rýchlosť zápisu: 10 MB/s

Kód: DH032VESPBX0
Číslo dielu: 49064
EAN: 023942490647
Značka: Verbatim
Záruka: 24 mesiacov

Súvisiace produkty