Kancelária a škola

PEKOKO prenosná farebná mobilná tlačiareň

Mobilná tlačiareň Pekoko pomáha používateľom vytvárať a meniť svoje plnofarebné potlače tak často, ako potrebujú. Aplikácia obsahuje vlastné dizajnérske štúdio, ako aj množstvo upraviteľných šablón a textových predlôh, ktoré spĺňajú všetky atribúty označovania.

 

Vhodná je v odvetí malej reklamy pre označovanie, číslovanie, označenie času/dátumu/čiarový kód/QR kódovanie a odosielanie a príjem. Tradičné tlačiarne dokážu tlačiť len na papier a môžu tlačiť iba jednu farbu. S prenosnou farebnou tlačiarňou Pekoko je možné vytlačiť prakticky akýkoľvek predmet v mnohých farbách jedným kliknutím bez papiera. Jedným kliknutím si môžete vybrať niekoľko rôznych farieb súčasne. Je veľmi jednoduché a pohodlné vytvoriť farebný text.  Funguje na rôznych savých povrchoch vrátane papiera, kartónu, dreva, papierových tašiek, textílií, kože, MDF, satanovej stuhy atď. (keďže atrament je na vodnej báze horšie je to s tlačou na sklo, lesklý plast a akryl).

 

Pekoko farebná tlačiareň dokáže tlačiť na tričká, darčeky, svadobné pozvánky, tlačiť tetovania a je použiteľná v logistike, sklade, maloobchode, pri narodeninových oslavách, atď.. Pekoko Small Color atramentová tlačiareň personalizuje bežné predmety, tlačí texty, ktoré vynikajú a je dokonalým nástrojom pre používateľov s malou produkciou, umením a remeslami. Toto malé prenosné zariadenie je vhodné pre obchodné cesty, udalosti, umenie a zábavu.

 

Tlačiareň Pekoko má ľahké telo z bieleho plastu v kombinácii s hliníkovým povrchom v strede. Horná časť obsahuje batériu a konektor micro USB pre nabíjanie. Batéria sa dokáže za 2 hodiny úplne nabiť.  Po otvorení môžete do tela tlačiarne vložiť atramentovú kazetu. Tlačiareň Pekoko používa pre tlač jednu farebnú atramentovú kazetu Tricolor 62XL. Tá má kapacitu 18 ml atramentu a jej vyťaženosť je až 5 000 farebných výtlačkov. V spodnej časti je tenký LED pás, ktorý farebne signalizuje zapnutie tlačiarne. Spodná časť obsahuje otvor pre tlač (trysku), tlačidlo pre zapnutie a mapovacie koliesko. Na niektorých trhoch sa tlačiareň predáva aj v iných farebných prevedeniach.

 

 

Rozsah tlače: Maximálna šírka 14 mm, dĺžka nie je obmedzená

Typ a kapacita atramentu: 18 ml atrament na vodnej báze

Vzdialenosť tlače: 2-5 mm na zabezpečenie najlepšej kvality tlače

Maximálna oblasť tlače: 0,56 mm na výšku, dĺžka je neobmedzená

Vysoká presnosť tlače: 600 dpi-1200 dpi (nastavené podľa vlastného výberu)

Materiál stroj : ABS a hliníková zliatina, odolné a stabilné pri používaní

Konektivita: Bluetooth

Jazyk: podpora akéhokoľvek jazyka

Batéria: 1200 mAH, Nepretržitá tlač až 10 hodín a pohotovostný režim 18 hodín

Obsah balenia: 1 x atramentová tlačiareň Pekoko, 1 x trojfarebná atramentová kazeta, 1 x kábel micro USB, 1 x manuál

Rozmery: 90 x 68 x 78 mm

Hmotnosť: 200 g

 

 

Plusy

- tlačiareň PEKOKO funguje na širokej škále povrchov vrátane papiera, kartónu, dreva, papierových vrecúšok, textílií, kože, MDF, satenovej stuhy atď.

- PEKOKO APP je kompatibilná s Androidom a iOS

- jednoducho upravujete text, QR kódy alebo logá, obrázky atď.

- bezdrôtová konektivita Bluetooth

- výkonná 1200mAh vyberateľná batéria (8 hodín nepretržitého pracovného času a 84 hodín pohotovostného režimu na jedno nabitie)

- vďaka ergonomickému dizajnu (veľkosť: 90 x 78 x 68 mm) je táto tlačiareň veľmi pohodlná na držanie a tlač

 

Mínusy

- vyššia cena

- dostupnosť

 

Ovládanie je jednoduché pomocou aplikácie Pekoko, ktorú zadarmo stiahnete z App Store alebo Google Play. Po nainštalovaní do smartfónu bezdrôtovo spárujete aplikáciu s tlačiarňou Pekoko. Následne už môžete tvoriť vlastné texty alebo logá, QR kódy a aplikovať ich na rôzne povrchy. Prispôsobíte si tak svoje tričko, darčeky, pozvánky, tetovanie, alebo malé reklamné predmety. Dokážete vytvoriť zaujímavý text aj na stuhu, ktorou previažete darček. Farebná atramentová tlačiareň vám prispôsobí skoro všetky bežné predmety.