Kancelária a škola

Vytlačte si vzorovaný papier na vianočné darčeky

Canon Pixma TS9550

Vedeli ste, že si môžete pomocou tlačiarne vytlačiť vlastný darčekový papier? Nie v každej, ale my sme vieme, ktorá tlačiareň túto funkciu podporuje.

Táto multifunkčná tlačiareň má rozmery bežnej A4 tlačiarne aj keď tlačí, až do formátu A3. Veľkosť je kompaktná a preto jej nájdete miesto aj v domácnosti. Prekvapil nás moderný, príjemný dizajn a možnosť vybrať si z dvoch farebných verzii prevedenia a to v klasickej čiernej a štýlovej bielej. Pre tlač veľkého formátu A3 využíva zadný podávač a pre A4 formát zásobník v spodnej časti. Disponuje tiež podávačom pre skenovanie viacerých strán. Okrem podpory bezdrôtového pripojenia pomocou Wi-Fi má aj podporu Bluetooth pripojenia. Ovládanie vďaka dostatočne veľkému dotykovému displeju je pohodlné.

 

Čo nás však najviac zaujalo je funkcia tlač alebo potlač darčekového papiera. Táto funkcia práve v čase Vianoc príde mnohým užívateľom vhod. Priamo v nastaveniach si môžete zvoliť tlač a šablóny. V tých si môžete zvoliť vzorkovaný, linkovaný, papier pre graf, notový papier a iné.

Tlačíme papier pre malé darčeky

Ak si chcete vytlačiť pekný a originálny papier pre darčeky, ktoré zabalíte do veľkosti papiera formátu A3, pomocou tejto multifunkcie to bude hračka. V sekcii vzorkový papier si vyberte z predvolených možností vzorov pre baliaci papier. Vzorov je dosť a sú veľmi zaujímavé. Nájdete tam aj pekné vianočné motívy. To všetko dokáže multifunkcia Canon Pixma TS9550 v bezokrajovej tlači. 

 

Tlač vianočných prianí 

Ak na poslednú chvíľu zistíte, že potrebujete vianočné priania nezúfajte. Stačí bezdrôtovo poslať z mobilu fotografiu s textom priania do tlačiarne a vytlačiť.

Náplne do tlačiarne Canon Pixma TS9550

Multifunkcia používa pre tlač 5 samostatných farebných atramentov. Čierna pigmentová farba na tlač dokumentov, ktorá sa nerozpíja a má vlastnosti, ako laserový toner. Ďalšie 4 farebné atramenty sú určené na tlač fotografií. Sú to klasická čierna, azúrová, purpurová a žltá. Fotografie sú vo výbornej kvalite, ktorá sa rovná tlači vo fotolabe, navyše až do formátu A3. 

Canon Easy - Photo Print Editor

Aplikácia Easy - Photo Print Editor, vám pomôže pri tvorbe. Z ponuky aplikácie si vyberáte medzi plagátmi, kartičkami a inými možnosťami, čo vám vyhovuje. Vyberiete foto alebo návrh. Zvolíte si veľkosť papiera, typ papiera, môžete pridať text a dáte tlačiť. 

Multifunkcia Canon Pixma TS9550 je kvalitné atramentové zariadenie s výbornou konektivitou a vysokou kvalitnou tlačou. Čo však je plusom je bezokrajová tlač aj automatická obojstranná, vo formáte A3. Možnosť vytlačiť si originálny darčekový papier na malé vianočné darčeky je k nezaplateniu, hlavne pre zábudlivcov.